• Bestellingen boven de € 50,- krijgen van mij een leuk cadeautje.
  • Veilig betalen met iDeal

Verzending & Retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Alle zendingen worden als brievenbuspakje of pakket verstuurd, met een track en trace code, waarmee je altijd je pakket kunt volgen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

PostNL brievenbuspakje - € 4,95 (Nederland)

Pakket tot 23 kg: € 5,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Langskomen/afhalen mag ook, op afspraak.

Duitsland

€ 9,50 voor bestellingen onder de € 120,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 120,-

Belgie

€ 9,50 voor bestellingen onder de € 120,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 120,-

Andere landen

€ 25,00 voor alle bestellingen 

Voor de rest van Europa gelden andere bedragen. Sommige internationale bestellingen wordt verzonden vanuit Nederland via Post-NL, en de kosten variëren afhankelijk van het land. Houd er rekening mee dat sommige landen ook douanekosten, belasting of invoerrechten heffen. We hebben geen controle over deze items en het spijt ons echt als je ze moet betalen. We raden u aan contact op te nemen met uw lokale functionarissen om te zien of dit bij uw aankoop zal gebeuren.

Levering verloopt via de postcode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

In principe versturen wij alle bestellingen als brievenbuspakje of pakketpost verstuurd, zodat wij een “track en trace code” hebben. U ontvangt van ons automatisch deze “track en trace code” zodra uw pakket verzonden is. Mocht u geen email van ons hebben ontvangen, check dan uw ongewenste emails, misschien vindt u deze email daar.

 

Retouneren / Herroepingsrecht / Bedenktijd

Binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen kun je de totale bestelling annuleren. Deze wettelijke bedenktijd gaat in als het product bij je geleverd is.

 Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan, binnen 14 dagen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking te retourneren

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De volgende artikelen zijn uitgesloten van de wettelijke bedenktijd en kunnen niet worden geretourneerd of geruild:

- op maat geknipte stoffen, 

- Tijdschriften,

- Patronen waarvan de verzegeling verbroken

De foto's in de webshop kunnen altijd afwijken van de werkelijkheid, dit heeft onder andere te maken met afwijkende instellingen (foto's van de artikelen worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst). Om teleurstelling te voorkomen kun je altijd een voorbeeld aanvragen via info@inahobbyboutique.nl

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@inahobbyboutique.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eventuele terugbetaling vindt plaats na ontvangst en controle van de artikelen

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@inahobbyboutique.nl

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

U kunt het artikel retour sturen naar:

           InaHobbyBoutique

Pieter Goedkoopweg 38 kamer A

2031 EL / Haarlem